zpět na blog

Stavbu nechrání pouze střecha, ale i okapový systém

Datum zveřejnění: 19.08.2020
1
3 minuty

Ty malé, ale podstatné detaily na stavbě se přičiňují, aby byla budova tip-ťop dnes i za několik let. Fasáda, střecha a okapový systém tvoří hrdinskou trojku, připravenou odolávat povětrnostním vlivům i času.

Okapový systém, který s vámi zůstane

To, že technologie uhánějí mílovými kroky, vidíme už takřka na každém kroku. Výjimkou není ani obor stavebnictví. Moderní, ekonomické a ekologické stavební materiály, střechy pokryté solárními panely či taškami a doplňky, které nejen dobře vypadají, ale nemusí se stydět ani za své kvality.

Detail okapového systému KROP

Právě takovým je i okapový systém KROP.

Elegance a odolnost proti povětrnostním vlivům se snoubí s nejnovějšími technologiemi povrchové úpravy oceli. Díky nim ani léty neztrácejí nic ze svého lesku a barevnosti. A není to pouze zinek, ale i další tři nátěry, které výraznou mírou přispívají k trvanlivosti všech komponentů okapového systému. Právě díky těmto speciálním úpravám se jejich životnost počítá na desítky let.

Jednoduchost montáže a dokonalá těsnost okapových systémů

Není žádným tajemstvím, že výjimečnost produktu spočívá i jinde, než pouze v kvalitě použitých materiálů. Právě preciznost tvarů a jednoduchá montáž, kterou zvládne i každý zručnější domácí kutil, dělají z okapového systému KROP takový oblíbený doplněk každé střechy či zastřešení. Sofistikované provedení každého jednoho komponentu zajistí, že váš dům, fasáda či střecha budou dokonale chráněné před zatečením. A to právě díky efektivnímu odvádění dešťové vody bez ohledu na to, rozhodnete-li se pro ocel nebo PVC.

Možnost výběru barevného provedení doladí vaši fasádu, nechá vyniknout křivkám vaší střechy a dotvoří každou vaši stavbu. Díky použitým technologiím odolává slunečnímu záření, silnému větru a náporu dešťové vody. Svou nadstandardní kvalitou bude zdobit a chránit vaši stavbu desítky let.

Okapový systém tvoří a bude vždy tvořit neodmyslitelnou součást každé stavby. A i když je jeho primární funkce ochranná, vhodně zvolený materiál a provedení dodá vašemu domu či přístřešku punc dokonalosti. Byla by škoda nechat zvlhnout krásnou fasádu nebo nedovolit vyniknout dokonalému tvaru střechy! Okapový systém je jednoduše řečeno věc, do které se vyplatí investovat.

Komentáře