zpět na blog

Plechové krytiny German Simetric a Germania Simetric: Kterou vybrat?

Datum zveřejnění: 18.01.2022
0
4 minuty

plechová střešní krytina Germania Simetric

Uvažujete o plechové střešní krytině? Ať už pokládáte novou střechu nebo pouze rekonstruujete tu starou, právě plech může být nejlepší volbou, pokud hledáte kvalitu a dlouhou životnost. Jaký je však rozdíl mezi různými krytinami z tohoto materiálu?

Plechová krytina vás překvapí svým elegantním vzhledem a také nízkou hmotností. Díky tomu se hodí i pro rekonstrukce střech, kde zůstává zachován starý krov. Krytina zbytečně nezatíží střešní konstrukci. Jak se ale vyznat v různých modelech? Přinášíme vám srovnání oblíbených krytin German Simetric a Germania Simetric.

Germania nabízí pevnost i tvárnost

Jedna plechová taška Germania Simetric pokryje na šířku 1 120 milimetrů střechy, přičemž tloušťka plechu činí 0,5 milimetru. Vybírat lze z několika povrchových úprav. Díky trojitému prolisování je krytina pevnější, ale zároveň tvárná. Výhodou je jednoduchá montáž.

Hledáte-li plechovou krytinu, která je na první pohled téměř k nerozeznání od pálených tašek, právě Germania Simetric by se vám mohla zalíbit. Svým leskem a klasickým tvarem totiž právě pálené tašky připomíná. Při výrobě této krytiny se klade důraz na elegantní design, rozumnou cenu i dlouhou životnost. Vybírat můžete z různých barevných provedení i povrchových úprav.

Plechová střecha, kterou si oblíbili i klempíři

Krytina German Simetric se pak skládá ze symetrických plechových tašek o šířce pokrytí 1 144 milimetrů a tloušťce plechu 0,5 milimetru. Díky atraktivnímu a modernímu vzhledu i snadné montáži se těší značné oblibě, a to nejen mezi zákazníky, ale i klempíři. Německá ocel, z níž je krytina vyrobena, zajišťuje vysokou odolnost vůči otěru i korozi a také dlouhou životnost.

Tašky German Simetric se hodí i pro komplikované střešní konstrukce. Jde o pevnou a precizně vyrobenou krytinu, která ochrání stavbu i v případě náročných povětrnostních podmínek.

Na kvalitu se můžete spolehnout

Plechové střešní krytiny přinášejí mnoho výhod. Mezi ty hlavní patří dlouhá životnost, kvalita, nízká hmotnost či příjemný vzhled. Právě tento typ střechy by tak mohl chránit a zdobit právě váš dům.
 

Komentáře