zpět na blog

Moderní dřevostavba - jaká střešní krytina?

Datum zveřejnění: 04.10.2022
0

Vlastní bydlení je dnes zcela běžnou praxí a snem mnoha z nás. Naprostá většina lidí touží po nezávislém životě a po vlastním "kousku země". Při stavbě domu navíc velmi často volíme moderní dřevěné domy. Není divu - dřevo je odedávna považováno za jeden z nejodolnějších materiálů, který se vyznačuje mimořádnou užitností a pevností. 

Pro dokonalé dokončení dřevěného domu v moderním stylu je však třeba pečlivě zvážit výběr střešní krytiny. Kterou z nich byste si měli vybrat, abyste se mohli dlouho těšit z jejího designu a funkčnosti? Podívejme se na tuto problematiku blíže. Jste připraveni na několik praktických tipů? A je to tady!

Plechové střešní šindele, výrobek, který funguje perfektně za všech podmínek 

Plechové šindele jsou velmi oblíbené a ocení je celá řada majitelů dřevostaveb. Nejenže tento typ krytiny vypadá mimořádně moderně, ale také zaujme svým dlouhodobě neměnným stavem. Při rozhodování o tomto typu střešní krytiny se vyplatí zvolit plechový šindel Jánošík. Jedná se o výrobek, který se vyznačuje vynikajícím, vysoce kvalitním zpracováním, které jde ruku v ruce s neobvyklým, moderním designem.

Moderní dřevostavba - Plechový šindel Jánošík

Díky tomu se dokonale hodí k dřevěnému domu s inovativním designem. Aby se splnila očekávání mnoha rodin, byl vytvořen produkt, který dokonale ladí s dřevěným charakterem budov. Šindel Jánošík je věrnou kopií dřevěného šindele. To vše díky své originální struktuře a složení. Významnou roli hraje také tvar plechového šindele

Další výhodou plechových šindelů je jejich nízká cena. V praxi to znamená, že tento typ střešní krytiny má pro své uživatele nezměněný stav a dlouhou životnost, podobně jako pálené tašky. 

Plechové šindele jsou vynikající volbou díky:

  • nízké hmotnosti,
  • jejich jedinečnému vzhledu, který zapadá do moderní architektury,
  • originálnímu stylingu,
  • více než 50leté záruce,

Thunder - moderní střešní krytiny na dosah ruky 

Thunder je střešní krytina s kamenným posypem. Je to možnost pro milovníky skutečně moderních řešení, která způsobila revoluci v oboru. Můžeme se rozhodnout pro věrnou reprodukci imitující dřevěný šindel. Tento neobvyklý výrobek je k dispozici v barvě Onyx. Jedná se o barvu, která se vyznačuje hlubokou, intenzivní černou.

Potvrzením spolehlivosti a inovace šindele Thunder je prestižní certifikát TÜV NORD, který potvrzuje nejvyšší úroveň odolnosti, bezpečnosti použití a také vynikající kvalitu, kterou schválil mezinárodní tým odborníků. 

 

Thunder je nejen vynikající moderní design, který dokonale zapadne do těla moderních dřevostaveb, navržených nejvýznamnějšími architekty současnosti. Vyznačuje se také nadprůměrnou kvalitou provedení, kterou dokládá nejdelší záruka na trhu, 60 let. Díky tomu si Thunder s kamenným posypem vybírají všichni, kdo oceňují dlouhotrvající řešení, která se vyznačují jedinečným designem a stálým, bezchybným stavem. 

Chcete vytvořit jedinečnou, moderní a atraktivní dřevostavbu? Kromě kvalitních materiálů pro pevnou konstrukci zvolte správnou střešní krytinu, která dodá domu charakter, originalitu a naprostou bezpečnost a ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Využijte profesionální nabídku na https://www.blachotrapez.cz/cs/produkt/plechovy-sindel-janosik a těšte se z výsledků po dlouhou dobu. Pusťte se do práce!  

Komentáře